Neverovatna akcija spasavanja male rode: Srpski vatrogasci još jednom pokazali ogromno srce, bravo ljudine (FOTO)
Mladunče rode, Foto: MUP Srbije

bravo!

Neverovatna akcija spasavanja male rode: Srpski vatrogasci još jednom pokazali ogromno srce, bravo ljudine (FOTO)

Srpski vatrogasci vratili u gnezdo mladunče rode koje je ispalo iz gnezda

Objavljeno:

Na društvenoj mreži FB objavljena je fotografija mlade rode, a ispod komentar “Era Rodić treba našu pomoć da se vrati u gnezdo. Mladunče rode je ispalo iz gnezda.

Nalazi se u Sevojnu MPP Jedinstvo”, napisao je radnik ovog preduzeća.

Apel za pomoć je objavljen pre dva dana, a juče je mladunče već bilo u gnezdu, jer su užički vatrogasci spasioci još jednom pokazali svoje veliko srce.

"Naši vatrogasci spasioci iz Odeljenja za vanredne situacije u Užicu još jednom su pokazali da su vatrogasci s pravom ljudi velikog srca. Kada je sa portala "Žuta minuta“ stiglo obaveštenje da je mladunče rode ispalo iz gnezda sa krana dizalice, naši vatrogasci- spasioci su odmah priskočili u pomoć. Uz pomoć lične, zaštitne i spasilačke opreme, uspeli su da nakon sat vremena bezbedno vrate mladunče u gnezdo.

Ovaj čin je još jedan dokaz njihove hrabrosti, profesionalizma i ogromnog srca. Vatrogasci su tu za nas u najtežim trenucima, rizikuju svoje živote da bi spasili naše i pokazali nam šta znači istinska požrtvovanost i humanost. Njihova posvećenost i empatija čine ih ne samo zaštitnicima, već i prijateljima naše zajednice”, navedeno je na FB stranici Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije.

Bonus video:

00:26

Vatrogasci gase požar

(Espreso / Kurir / Zvezdana Gligorijević / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.